Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Astana Pro Team har skrevet en et-årig kontrakt med Dario Cataldo Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dario Cataldo forlænger kontrakten med Astana, så denne nu løber til og med 2019. Dario Cataldo til at tage ansvar fremhæver holdmanager Alexandre Vinokourov også i sin begrundelse for Cataldos nye kontrakt. Dette er en meget god spiller, han kan med det bedste hold, sætte på deres Cykelbukser vil være i stand til at bringe mange fans til overraskelsen.

51 kilometer lange People’s Choice Classic i Adelaide var italienske Dario Cataldos første løb i Astanas karakteristiske blå trøjer. Han vandt hvert spil med sejren, fordi hans Cykeltrøjer var flere mennesker vælger. jeg ville blive en smule forældet dér, og forslaget fra Astana var godt, så jeg besluttede at tage skiftet, fortæller Cataldo til Cyclingnews.

Dario Cataldo styrtede nemlig slemt på nedkørslen af etapens sidste stigning. Han har stadig meget tid, du kan også vælge flere Astana Pro Team Cykeltrøjer, men hver gang valgte han at være seriøs behandling.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-06-2017 à 04h41

 Arnaud Démare sprints at vinde det Critérium du Dauphiné Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Når sommerens Tour de France skal afvikles har det franske hold, FDJ, et stort mål. De satser nemlig 100 procent på at vinde etaper, og i dag offentliggjorde holdet de ni ryttere, der skal sikre dem succes ved verdens største etapeløb. Som hans fans har forberedt en Cykelbukser til at juble for ham.

Arnaud Démare (FDJ) sprintede til sin anden WorldTour sejr i sæsonen på scenen to af Criterium du Dauphiné, slå Alexander Kristoff (Katusha-Alpecin) og Nacer Bouhanni (Cofidis) til linjen. Scenen for at se Cykelbukser Herre er på vegne af sejr. Arnaud Démare er en professionel fransk cykelrytter, som kører for who UCI WorldTeam FDJ.

Du ønsker at fejre sejren med dem, så du kan vælge din cykeltrøjer på vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 03-07-2017 à 05h19

 Verdensmester Peter Sagan udelukket fra Tour de France Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Peter Sagan er blevet smidt ud af Tour de France efter sin sit voldsomme skub til Mark Cavendish i dagens afslutning. Verdensmesteren Peter Sagan er færdig i årets Tour de France. Fans er så overraskede over, at resultaterne, lad os lære mere detaljer. Selvom han har savnet den endelige Cykelbukser. Bora-hansgrohe efterlyser en forklaring på, hvorfor Peter Sagan præcis bliver udelukket. Jens Voigt mener, at det hele er Arnaud Demares skyld. ”Jeg mener, han pressede Cavendish med albuen. Se bare på billederne. Der kom han også bagfra og havde albuerne ude. ” udtalte Greipel ifølge TV2. Men som hans fans har forberedt en Cykeltrøjer til at juble for ham. Peter Sagans hold, Bora-hansgrohe har sent tirsdag aften nedlagt protest efter dagens dramatiske etape. Peter Sagan og Bora-hansgrohe er dog meget uenig i den sag og nedlægger nu protest, skriver holdet i en officiel meddelelse. Nyhederne om, at vores opdaterede Tour de France Cykeltrøjer i hver dag.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-07-2017 à 04h48

 Marc Sergeant, sportschef Team Omega Pharma-Lotto Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Lotto Soudal har offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med to af deres ryttere. Der er tale om Jasper De Buyst og Jelle Wallays, som nu bliver ved holdet til henholdsvis efter 2019 og efter 2020. Fans vil vælge sin Cykelbukser følge ham.

Lotto-Soudal er et belgisk professionelt cykelhold. Holdet kører i UCI World Tour og har blandet andet den danske rytter Lars Bak på kontrakt. Det er mange fans som holdet, de vælger dette holds Cykelbukser Herre, og så nyder deres ridning sjov. danske Lars Bak endnu engang skal deltage i Tour de France. Det tegner til at blive en komplet og fokuseret kamp for etapesejre i Tour de France for det belgiske mandskab.

Lars Bak udtrykker også selv glæde over sin nye aftale og slår fast, at han håber fortsat at kunne yde sit bidrag til at sikre store sejre til Lotto Soudal. Nyhederne om, at vores opdaterede cykeltrøjer i hver dag.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-07-2017 à 05h40

 Alberto Contador: Søndag bliver løbets hårdeste dag Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vær opmærksom på det seneste spil, få de fleste nyheder, hvis du kan lide at bære Cykeltøj, så kan du nu være opmærksom på de seneste nyheder. Alberto Contador vandt senest en Grand Tour i 2015, da han stod øverst på podiet i Giro d’Italia. I Contadors tre sidste deltagelser i Tour de France er han udgået i to af dem, og i den gennemførte Tour blev han nummer fem

Alberto Contador Velasco er en spansk professionel landevejsrytter, som kører for det amerikanske ProTour-hold Trek-Segafredo, som han skiftede til ved indledningen af 2017-sæsonen. Han er en god spiller, men nu vil han vinde Cykelbukser Herre, der vil være nogle vanskeligheder.

Bjarne Riis mener, at sin tidligere stjernerytter Alberto Contador bliver svagere, og at han skal forberede sig bedre, hvis han stadig vil lave resultater. Som hans fans har forberedt en bib cykelshorts til at juble for ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-07-2017 à 09h47


|<< <<<  1   2  | 3 |  4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note