Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Froome ærgrer sig over tabet af Porte Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Froome kunne jo godt køre, han kunne bare ikke køre hurtigt. Og i stedet for at vente på sin bil skulle han have fået en cykel af en hjælperytter. Der er gået for meget flinkeskole i den under Skys regime. Det mest spændende spil begyndte, mange mennesker har deres egen opmærksomhed på stjernen, du vælger hvilken, vi kan tilbyde Cykelbukser.

Hele uroen startede i efteråret 2016, da Chris Froomes tidligere holdkammerat Bradley Wiggins indrømmede, at han i 2012 fik indsprøjtninger med det lovlige præparat kortikosteroid mod sin allergi. Fans iført Cykelbukser Herre i spillet for deres favoritholdetankning. Christopher Froome er kommet godt igennem den første uge. Han erobrede den gule trøje, og på trods af flere muligheder for at miste den, starter han også 10. etape i morgen med trøjen på.

Selvom Chris Froome på 9. etape i Tour de France blev en konkurrent fattigere, så er briten ked af, at Richie Porte ikke længere er at finde i løbet. Som hans fans har forberedt en Cykeltrøje herre til at juble for ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-07-2017 à 05h27

 Aru dedikerer sin gule trøje til Fuglsang Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det var en blandet dag for Astana i dag i Tour de France. For Fabio Aru var det imidlertid en rigtig god dag, da italieneren nu er i den gule førertrøje i løbet. Tænd en Cykeltrøjer, du vil kunne se mere vidunderligt spil.

Mens Fabio Aru erobrede den gule trøje på 12. etape, så måtte holdkammerat Jakob Fuglsang opgive håbet om klassementet, efter han i går pådrog brud i hånden. For at fejre sejren var fas forberedt på Tour de France Cykeltrøjer. Rigoberto Urán (Cannondale-Drapac) placerede andenpladsen, og Aru tog tredje, og de bonus sekunder, der følger med det - nok til at tage den overordnede race fører fra Froome.

De fortsatte mindre komplikationer er altså dem der gør Astana holdet usikre, og de ønsker ikke at sende Aru i ilden, før han er sine skader kvit. Derfor er et comeback til italieneren endnu ikke fastlagt. Hvis du forventer den samme Cykelshorts, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-07-2017 à 11h11

 Mollema: Jeg kan ikke forstå det Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det var en yderst dramatisk og spændende 15. etape i Tour de France i dag, hvor et stort udbrud skulle afgøre etapen imellem sig. Bauke Mollema fik sit helt store gennembrud i Tour de France sidste år, hvor han længe lå til at gå på podiet, men et styrt gjorde, at han endte helt uden for top ti. Fans ønsker at købe en Cykelshorts og fejre med ham. Bauke Mollema sikrede sit hold oprejsning med en flot etapesejr efter et par svære uger, mens Chris Froome kom i alvorlige problemer på 15. etape af Tour de France. Fans iført Tour de France Cykeltrøjer i spillet for deres favoritholdetankning. Det er Mollemas første etapesejr i Tour de France i karrieren. Et stort udbrud med mange prominente navne slap afsted tidligt på etapen, og det var også blandt dem, at etapevinderen blev fundet. Hvis du forventer den samme Cykeltrøjer, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-07-2017 à 07h42

 Barguil klatrer til scenen sejr i tour de france Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Warren Barguil har været en af Tourens helt store oplevelser i år. I dag vandt han så sin anden etapesejr og sikrede sig samtidig bjergtrøjen endegyldigt. Når han bærer Cykeltøj den dag, vil der være denne drøm, og nu forstod han sin drøm. Warren Barguil viste sig at være den stærkeste mand i det endelige bjergstadium i 2017 Tour de France. Barguil erobrede den berømte Col d'Izoard for at gøre krav på sejr på scenen 18's topmøde og effektivt sikre sin polka-dot bjerge Cykeltrøjer. På etapen var Thomas De Gendt (Lotto Soudal) i udbrud, og han var en af dem, som kunne true Barguils prikkede bjergtrøje. Barguil har været et af Tourens helt store højdepunkter, hvilket han slet ikke havde regnet med inden. Du vil fejre sejren med dem, så du kan vælge din Cykelbukser Herre på vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-07-2017 à 08h14

 De seneste ti års Tour de France-vindere Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det er de fire år, Chris Froome har vundet den gule trøje i Tour de France. Det er et faktum, efter han kom i mål sammen med resten af feltet på Champs-Élysées. Tillykke med deres sejrhåb om, at de igen kan sætte på sejrens Cykeltøj.

103 kilometer fra Montgeron til Paris var, hvad der ventede de 167 tilbageværende ryttere, før du kunne føje et gennemført Tour de France på resultatlisten. - Jeg er tabt for ord. Det er bare en fantastisk følelse. Det her var den tætteste Tour af de fire, og den hårdest tilkæmpede af dem. Jeg havde ikke på forhånd troet, at det først skulle afgøres på enkeltstarten, men det skulle det, sagde Froome. Scenen for at se Tour de France Cykeltrøjer er på vegne af sejren.

- Hver af mine Tour-sejre har været unikke. Alle mine sejre er specielle på hver deres måde. Denne sejr vil blive husket som den hårdeste og tætteste af dem, siger Froome til Tourens hjemmeside. Du vil fejre sejren med dem, så du kan vælge din Team Sky Cykelbukser på vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-07-2017 à 04h38


|<< <<<  1   2   3  | 4 |  5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note