Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Froome på randen af fjerde turnetitel Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chris Froome er med glæde afgjort som en fire-times Tour de France-vinder, men insisterer på, at der stadig er mere at komme. Han modtog sejren Cykelbukser ikke alene på vegne af sin egen, mere på vegne af sit hold.

Team Sky rytteren blev flankeret af hans holdkammerater, da han krydsede linjen på Champs-Elysees, og hævdede den berømte maillot jaune ved en eventuel vindende margen på 54 sekunder. Team Sky er i fuld gang med udviklingen af en helt ny og mere aerodynamisk Team Sky Cykeltøj. Oggiano har en doktorgrad i aerodynamik og forsker i, hvordan materialer og tekstiler opfører sig under forskellige forhold, blandt andet i en vindtunnel.

Alle sæt består af bibshorts, Cykeltrøjer samt løse ærmer og ben. Her kategorien High-End som rummer det prismæssigt dyreste cykeltøj.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-07-2017 à 04h35

 Movistar udtager Vuelta-bruttotrup Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mange mennesker kan lide at ride, hvem kan nyde naturen bære den bedste Cykeltrøjer, og for at komme ud af pressens arbejde, vælge en god tur, gå til favoritstedet er en fornøjelse. Med årets tredje og sidste Grand Tour, Vuelta a España, lige rundt om hjørnet hvorfor ikke komme tidligt og gøre tingene interessante med et væddemål?

Når vi læser hele skønheden, kan du fokusere på det sidste spil, hvilket vil gøre dig begejstret, vi kan se dem igen og igen udfordre deres egne grænser. Har du stadig tøven med at vælge en La Vuelta Cykeltrøjer? Sardinske Fabio Aru (Astana) vil vise sin opmærksomhed til Vuelta a España næste, men han har en ny kærlighed til Tour de France efter at have placeret femte samlet.

Ser hollænderen frem mod et større mål: at hjælpe Chris Froome til en samlet sejr i det spanske etapeløb, Vuelta A España. Hvem forventer du at bære MTB tilbud? Lad os tale med os nu.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-07-2017 à 05h38

 Optakt: 3. etape af Tour de Pologne Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det nye spil er allerede begyndt, og mange fans har valgt Cykeltrøjer til at følge deres idol, hvilket ville være den bedste tur. Peter Sagan viste endnu engang, at han er blevet lagt hurtigere i de helt rene spurter, end han var for får år siden, og tog en stor skalp ved at besejre Caleb Ewan i en direkte duel på en rute, der passede australieren ideelt.

Tour de Pologne har altid været et af WorldTourens mest sprintervenlige løb, og med tre etaper dedikeret til de hurtige afsluttere er 2017-udgaven ingen undtagelse. Spillet er lige begyndt, du kan sætte på din Cykelbukser Herre, bringe dine venner til at se det mest spændende spil. Sacha Modolo udnyttede, at der altid hersker kaos i den livsfarlige spurt i Katowice til at tage årets første WorldTour-sejr.

Italiens Sacha Modolo vandt en sprint i slutningen af 142 km scenen 2 i Tour of Poland på søndag og slog Sky's Danny van Poppel i løbet af de sidste 50 meter. Hvis du forventer den samme Cykeltrøje, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-07-2017 à 04h22

 Alaphilippe fortsætter hos Quick-Step Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Quick-Step Floors er et belgisk cykelhold med store cykelryttere som blandt andet Tom Boonen, Marcel Kittel, og Julian Alaphilippe. De har deres egne fans, når de har et spil, vil deres fans være på vej til deres tankning. De sætter på ensartede Quick-Step Floors Cykeltrøjer, hvilket gør dem mere forenede. Denne sæson tog Julian Paris-Nice med storm og rider til sejr på raceens eneste individuelle prøveperiode og erobrede både den grønne og hvide cykeltrøjer, Julian Alaphilippe gennemgik kirurgi i dag i Belgien, som blev udført af Doctor Toon Claes på AZ St. Elisabeth Clinic i Herentals. "Jeg kan ikke fortælle dig, hvor trist jeg er, der er virkelig ingen ord. Heldigvis er sæsonen stadig lang, og jeg håber at hoppe tilbage", sagde Julian Alaphilippe efter dagens operation. Quick-Step Floors har forlænget kontrakten med supertalentet Julian Alaphilippe, der som minimum fortsætter hos belgierne i endnu to år. Hvis du forventer den samme Cykelbukser Herre, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 04-08-2017 à 04h30

 Astana-lederen Miguel Angel Lopez sluttede femte på toppen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Astana rytter Miguel Angel Lopez vandt den sidste etape af 2.HC race Vuelta a Burgos, som sluttede i dag på toppen af den berømte klatring Lagunas de Neila. Han er en ung, men dygtig spiller, der er mange fans til at støtte sit spil. Hver gang mesterskabet Astana Pro Team Cykeltrøjer gennem hans indsats.

Miguel Angel Lopez da han styrtede og måtte udgå af løbet. Han blev derefter fragtet til hospitalet, hvor han blev undersøgt. Undersøgelsen viste, at han havde et lille brud på tommelfingeren. Fans vælger deres cykeltrøjer vil have dem til sund konkurrence, det er meget vigtigt. López ramte dækket på afstamningen fra Simplon Pass med omkring 70 kilometer tilbage til løb. Han forsøgte at fortsætte, men klatrede længe af og blev derefter taget til sygehus til vurdering.

Mikel Landa blev den endelige vinder af Vuelta a Burgos 2017, foran Enric Mas og David De la Cruz. Hvis du forventer den samme Cykelbukser, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-08-2017 à 05h46


|<< <<<  1   2   3   4  | 5 |  6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note