Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Cort nummer tre: Sagan vinder i målfotoafgørelse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Der skulle målfoto til for at kåre gårsdagens etapevinder af BinckBank Tour, men til sidst kunne verdensmester Peter Sagan blive hyldet, da målfotoet viste, at han slog Phil Bauhaus med en ringbredde. Dette er det spil, han kan komme tilbage til æresfølelsen, hvis du kan lide ham, så kan du nu vælge sin Cykeltøj for at vente på sit næste spil.

Race leder Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) var den sidste mand ned i start rampen og virkelig angrebet den første halvdel af banen, kaninhopping over hastighedshud og accelerere hårdt ud af hjørner. Det er værd at du lægger en Bora-Hansgrohe Cykeltrøjer på for at se spillet. Jeg var meget heldig. Jeg troede, at han kom forbi, men med kastet tog jeg sejren. Jeg vidste først, at jeg havde vundet fem minutter senere,” siger Peter Sagan umiddelbart efter etapen.

En hektisk spurt kunne næsten ikke være tættere, da Peter Sagan (Bora-hansgrohe) vandt et mulehår foran Phil Bauhaus (Sunweb). For at fejre sejren, er vi parat til MTB tilbud.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-08-2017 à 04h58

 Tror ikke på Mørkøv til Vueltaen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Danske Søren Kragh Andersen er i dag blevet officielt udtaget til Vuelta a España, det har holdet offentliggjort i en pressemeddelelse. Mange fans er bekymrede for denne nyhed, vi er bekymrede for starten af West West spilnyheder, du kan lide dette spil, du kan også få dit barn til at bære en ensartet Cykeltrøjer til at rejse.

Startlisten til årets Vuelta a España tager form. Flere hold er nu officielt udtaget. 198 ryttere vil stille til start i årets Vuelta a España, som starter den 19. august. Hvis du ikke har forberedt dig nu, skal du vælge La Vuelta Cykeltrøjer. Der er masser af lækre præmier på højkant, når Vuelta a España-managerspillet afvikles. Så sæt dit hold nu og få større vinderchancer.

Rafal Majka vil, for anden gang i sæsonen, stille til start som klassementskaptajn i en grandtour, når Vuelta a Espana starter om ti dage. Du ser frem til, hvem der er spillet, til os her for at vælge sin Cykeltøj Børn for at støtte ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-08-2017 à 05h27

 Valgren viser VM-form med sjetteplads i etapeløb Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Michael Valgren blev nummer 15 på søndagens etape, hvor han kom i mål ni sekunder efter den belgiske etapevinder. Mange af hans fans venter i spillet for at kunne dele glæden med ham. Når vi ser hans Cykeltrøjer krydsede nøglelinjen, er dette det mest spændende øjeblik.

Valgren var nemlig en vigtig hjælper for Fabio Aru, men han nød også personlig succes ved at være med i to udbrud. Dette er et holdspil, ud over spillerens egen insistering, holdkammerater og samarbejde, fansen på Cykeltøj Herre højtryg er også en meget kraftfuld kraft. Jeg kunne ikke følge Wellens og Dumoulin, da de angreb, men jeg var stadig med i den næste gruppe, og jeg synes, jeg var en af de stærkeste,” siger Michael Valgren efter etapen.

Tom Dumoulin (Sunweb) løb med sejren i etapeløbet BinckBanck Tour. Michael Valgren (Astana) blev nummer seks. Du vil fejre sejren med dem, så du kan vælge din bib cykelshorts på vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-08-2017 à 05h46

 Viviani bryder sin kontrakt og skifter til Quick-Step Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

 

Marcel Kittel forlader Quick-Step Floors efter denne sæson, og det var holdets danske sportsdirektør, Brian Holm, klar over i forvejen. På grund af deres Cykelbukser kan man tiltrække mange fans for at se spillet.

Viviani vil afvige efter tre sæsoner på Sky, hvilket gav 14 etapevinster, der flyttede til belgiske. Quick-Step er det bedste valg, som jeg kunne træffe. Da Patrick Lefevere tilbød mig en kontrakt, kunne jeg ikke sige nej til et af de største hold i verden. Dette er på vegne af sejren til Quick-Step Floors Cykeltrøjer. Quick-Step kunne samtidig offentliggøre, at de har forlænget med Vivianis tidligere holdkammerat og én af verdens bedste leadout-mænd, Fabio Sabatini.

På Quick-Step Gulve vil Elia Viviani genforene med tidligere holdkammerat Fabio Sabatini, som har været en del af vores opstilling siden 2015. Hvis du forventer den samme Cykeltrøjer, så kan du komme til vores hjemmeside.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-08-2017 à 04h00

 Yves Lampaert vinder Vuelta a España scenen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det var en taktisk genistreg fra Quick-Step Floors, som i dag sikrede Yves Lampaert sin første etapesejr i en Grand Tour på anden etape af Vuelta a España. Vi ser de ikke er bange for hot spring spil, fans vil ikke forlade scenen, det er sporten vi kan se ånden. Det er ikke kun for den vindende Cykeltrøjer.

På de afgørende kilometer forcerede mandskabet i sidevinden, og da Lampaert skulle frem, opstod der et hul, og så kunne han køre alene til stregen, mens holdkammeraten Matteo Trentin fik andenpladsen. Fans iført Quick-Step Floors Cykeltrøjer i spillet for deres favoritholdetankning. 2. etape af Vuelta a Espana tog ryttere på en 200 km rejse fra Nimes, langs kysten til mål i Gruissan.

Belgiske hold var i stand til at gøre deres tal tæller i frontgruppen, og lampaert kunne angribe med trentin blokering bagved. Dette er på vegne af sejren til Cykelbukser.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 21-08-2017 à 05h34


|<< <<<  1   2   3   4   5  | 6 |  7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note