Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Der er fem danskere I U23 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Hos pigerne ser det lidt anderledes ud, og selvom Danmark havde hele 17 piger til start i U15 og U17, var EM det første store løb for mange af dem, Denne bevægelse kan gøre dem stærkere, og de kan blive forskellige, når de bærer MTB tilbud, vil de være cool. En MTB cykel har oftest brede dæk og altid meget lave gear hvilket sikrer, at du kan køre op af stejle bakker. Når de vælger denne sport, har de ikke kun brug for professionelle cykler, men har også brug for professionelle Motocross Trøjer, hvilket vil gøre dem mere fokuserede på deres yndlingssport. Det blev nemlig til imponerende sølvmedaljer til det danske fem-mandshold. EM-holdene skal bestå af en mandlig og kvindelig junior, en mandlig og kvindelig U23-rytter og en mandlig elite rytter. Årets World Cup består af seks afdelinger. Der er fem danskere I U23. Du kan juble for dem og følge os med at finde flere sidste nyheder.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-08-2017 à 05h34

 Alberto Contador ved 2017 Tour of Spain Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Tejay van Garderen og hans BMC Racing hold er fortsat optimistiske, at han vil komme sig til at kæmpe med lederne i Vuelta a España. Jesper Hansen styrtede på 6. etape af Vuelta a España, men undersøgelser på hospitalet har vist, at han ikke har brækket noget. Fans vælger deres Cykelbukser vil have dem til sund konkurrence, det er meget vigtigt. Quick-Step Floors er holdet på åbningsdagene for Vuelta a España, med en etapp sejr, tre andre pladser og en stint i de røde og grønne La Vuelta Cykeltrøjer. Der har været en del GC-konkurrenter, som har lidt tidligt på denne Vuelta, men ingen har lidt lige så heldige som Tejay van Garderen i dag. Den rytter var Ag2r's Axel Domont, men franskmanden og danskeren var ikke de eneste, der styrtede på 6. etape. Som altid betød det, at kampen om at komme afsted var stor blandt løbets 191 ryttere. Det næste spil bliver mere spændende.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-08-2017 à 04h56

 Sejren var Froomes første i næsten et år Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Alberto Contador kom i mål 12 sekunder efter Chris Froome på Vueltaens 9. etape og i den samlede stilling er han nu nummer 13, 3:32 efter briten. Tillykke med deres sejrhåb om, at de igen kan sætte på sejrens Cykeltøj.

Den, som var tættest på at følge Froome, var Esteban Chaves, som tabte fire sekunder til manden i rødt. Etapen blev vundet af Julien Alaphillippe (QuickStep-Floors), men i klassementet var Chris Froome igen den stærkeste. Chris Froomes Cykeltrøjer var på intet tidspunkt i fare under gårsdagens etape, men der var ingen tvivl om, at Sky-kaptajnen var godt kørende.

Hvor Froome er kommet til løbene med et ønske om at angribe, køre løbene fra spidsen og skabe spænding. Hvis du forventer den samme Cykeltrøjer, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-08-2017 à 05h22

 Trentin vandt sprinten og tog sin anden etape sejr Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Matteo Trentin drev til en anden spektakulær sejr på Vuelta a España, præcis en uge efter åbningen af sin konto i løbet, i Tarragona. Hans fans er allerede begyndt at fejre den endelige sejr med ham, og de vil føle, at valg af hans Cykeltrøjer er det værd. Det vil gøre dem spændte.

Starten herefter var relativt hektisk med både angreb og punkteringer til blandt andre Esteban Chaves (Orica-Scott) og Nicolas Roche (BMC). Når de støder på den hårdeste situation, kan vi vide, at deres ånd støtter dem til at fuldføre spillet, selvom deres Quick-Step Floors Cykeltrøjer bliver snavset, men de får respekt for alle. Jeg ville virkelig gerne have den. Jeg havde tænkt på denne etape i et stykke tid. Stigningen var hård, men jeg vidste, at jeg kunne komme over den. ” sagde Trentin til arrangørerne efter etapen.

Det blev kogt ned til en duel mellem kun to ryttere, men stærkest af de to var Matteo Trentin fra Quick-Step. Jeg synes, at den største ære er, at de kan udfordre sig selv.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-08-2017 à 05h16

 Danmark får et World Tour-hold mere Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Du har ingen forberedelse til Cykelbukser, og nu er der en god aktivitet, der venter på dig, for dem der kan lide at ride. Du må ikke gå glip af det, det vil være den bedste måde at slappe af selv. Dansk kvindecyklng er i rivende udvikling. I slutningen af 2016 købte Lars Seier Christensen og Bjarne Riis, det daværende kvindehold Team BMS-Birn.

Cykeloverførselsvinduet svingede vidt åbent den 1. august, hvilket betyder, at hold er fri til at annoncere, hvilke ryttere der kommer og går til 2018 sæsonen. Vi er nødt til at udfordre, vi skal fortsætte med at bringe farve til deres eget liv, du vælger den første Cykeltøj Dame fra begyndelsen, den vil ændre sig, det er en årstid for ridning, du er klar til at gå med dine venner for at nyde Alt det ?

I 2018 får Danmark endnu et WorldTour-hold, det bekræfter Cervélo-Biglas manager Thomas Campana. Vær opmærksom på os.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-09-2017 à 05h31


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note