Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Andrew Talansky har valgt at stoppe karrieren Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den 28-årige Californian sendte nyhederne på sin Instagram-konto. Han sagde: "Jeg har levet ud en drøm, og jeg har Slipstream Sports og du, fansen, at takke for det." Vi kan forvente, at hver atlet bliver nødt til at trække sig fra tiden, men for deres fans påvirker det ikke dem at vælge sin Cykeltrøjer for at fortsætte med at køre.

Andrew Talansky har via sin Instagram-profil annonceret, at han stopper karrieren i en alder af blot 28 år. I sin tid på holdet har Talansky vundet Criterium Du Dauphine i 2014, hvor han på løbets afsluttende etape pillede førertrøjen af Alberto Contador med et angreb langt udefra. Dette er en god spiller, uanset hvad hans valg er, hans ære vil ikke blive glemt, fansen er i valget af hans Cykeltøj Herre for at fejre hans succes.

Talansky skrev da også på sin Instagram, at han kommer til at savne holdkammerater og i særlig grad fansene. Vi vil savne ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 06-09-2017 à 04h27

 Det danske MTB-landshold gør en flot figur til VM Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Der er kun ti dage til, at årets VM i landevejscykling bliver skudt i gang, Udtager Catherine Marsal elitekvindernes VM-landshold, Udtager landstræner Anders Lund U23 og herreelitens trup. Tillykke med deres sejrhåb om, at de igen kan sætte på sejrens Cykelbukser Herre. Forberedelserne til World Cuppen løbet er på sit højeste, og arrangørerne ser frem til at åbne for billetsalget. Når man får nyhederne, vælger mange fans Cykeltøj Børn til deres børn, og opfordrer dem til at se sådan et grand game. I damejunior er den dobbelte medaljevinder ved EM i Herning, Emma Norsgaard, og Caroline Bohé, der netop nu er til VM i MTB, Kvindelandstræner Catherine Marsal tror på pigernes chancer for at blande sig. Årets verdensmesterskaber i landevejscykling bliver afholdt i norske Bergen, og der er under en måned til, at det går i gang. Vil du vide mere? Ønsker du at få mere udstyr? Du kan få denne cykelbeklaedning.com.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-09-2017 à 04h31

 Chris Froome der vinder det spanske etapeløb Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Inden dagens etape var der stor spekulation om, hvorvidt Froome ville gå efter sejren i pointkonkurrencen, efter han lod Wout Poels tage andenpladsen på gårsdagens etape Selvom spillet ikke startede, tror mange fans også, at han kan få den endelige sejr. De har valgt Cykeltrøjer.

Derefter gik cykelløbet for alvor i gang. Kampen om den grønne trøje, der inden etapen tilhørte Froome, intensiverede for alvor. Contador var over tre minutter efter Froome i den samlede stilling, og det var derfor i højere grad podiekandidaternes ansvar, at hente spanieren. De er vant til at mester La Vuelta Cykeltøj er udmattede al kraft, de fortsætter med at øve er at kunne få de bedste resultater.

Sikrede den britiske cykelrytter Chris Froome sig den samlede sejr i årets sidste grand tour, Vuelta a Espana. Det er ikke let, alle de mennesker der bekymrer sig om ham ved, at dette er hans indsats i bytte for.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-09-2017 à 09h03

 Prognose UCI Road World Championships Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Quick-Step Floors har navngivet de seks ryttere, der vil ride holdtidsprøven (TTT) på det kommende UCI Road World Championships, Hvert hold er klar til de mest magtfulde spillere til at deltage i spillet, det skal være værd at se frem til spillet, de vil møde forskellige Cykelshorts, men de vil ikke være bange.

John Degenkolb (Trek-Segafredo) fører Tyskland i vejkampen ved VM i Bergen, 267,5 km-racen i og omkring den norske by Bergen er et spændende perspektiv for både ryttere og tilskuere, med ruter, der passer til alle ryttere. Som hans fans har forberedt en Cykeltøj til at juble for ham. Både Eurosport og BBC vil vise live dækning af 2017 UCI Road World Championships i løbet af september 17-24.

Mark Cavendish og Geraint Thomas er fraværende fra Storbritanniens sidste line-up for 2017 UCI Road World Championships i Norge, Hvis du forventer den samme Cykeltøj Herre, så kan du komme til vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-09-2017 à 05h10

 Quick-Step Floors forsøge at genvinde deres VM-titel Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

VM med holdtidskørslerne, og her skal Quick-Step Floors forsøge at genvinde deres VM-titel. Fire af de seks ryttere, der var med på sidste års hold, har fået genvalg til årets VM. Det er værd at du lægger en Cykelbukser på for at se spillet.

Den unge britiske klatrer James Knox vil gøre op til World Tour i 2018 efter at have underskrevet en toårig aftale med Quick-Step Floors. James Knox siger: Det er i det hele taget et godt tøj, der altid får mest ud af hver rytter, og jeg håber især at udvikle min karakter som klatrer. Som hans fans ser vi frem til det næste spil, kan du vælge sin Quick-Step Floors Cykeltrøjer for at følge hans fodspor rundt om i verden.

Quick-Step Floors har udtaget fire gengangere fra sidste års udgave, nemlig Niki Terpstra, Bob Jungels, Yves Lampaert, og Julien Vermote, Fortsæt med at genopfylde dem.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-09-2017 à 05h34


|<< <<<  3   4   5   6   7  | 8 |  9   10   11   12   13   14  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note