Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Søren Kragh Andersen nummer fire på den ni kilometer lange enkeltstart Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Søren Kragh Andersen er ekstremt stolt over at kunne kalde sig verdensmester. Den unge dansker var en del af det Team Sunweb-mandskab, Dette er et holdspil, de kan vise samarbejde, samtidig med at de kan dele glæden ved sejr, hvilket får flere mennesker til at vælge deres Cykelbukser.

De to hollandske stjerneryttere, Tom Dumoulin og Wilco Kelderman, sender store roser til deres danske holdkammerat, Søren Kragh Andersen. “Han var fantastisk,” lyder det meget anerkendende fra Tom Dumoulin, Som hans fans har forberedt en Cykeltøj Herre til at juble for ham. I den samlede stilling er Tom Dumoulin og Søren Kragh Andersen ligeledes nummer tre og fire.

Søren Kragh Andersen har med en tredjeplads på 13. etape allerede haft en stærk GrandTour-debut, Vi lykønsker ham med den seneste sejr, men håber også at se mere spændende spil, som hans fans kan være opmærksomme på.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-09-2017 à 07h47

 Tom Pidcock der er en af cykelsportens mest lovende navne Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Thomas Pidcock, født 30. juli 1999, er en britisk cyklist. Tom Pidcock var flyvende og blev verdensmester, men begge danskere måtte skifte cykel undervejs. Han vandt sejren er værd at fejre, han selv kan ikke tro på vinderen af Cykeltøj. Julius Johansen er ikke sen til at lykønske sin konkurrent Tom Pidcock efter verdensmesterskaberne. Han regnes for at være et af de absolut største talenter på den internationale junior-scene netop nu. Tom Pidcock vandt junior-VM i cyclocross i sidste sæson, og i foråret tog han sejren i Paris-Roubaix. Du ønsker at fejre sejren med dem, så du kan vælge din Cykelbukser Herre på vores hjemmeside. Tom Pidcock, verden, europæisk og national junior cyklocross mester, vil køre på vej for Team Wiggins i 2018.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-09-2017 à 04h49

 Jolien d’Hoore nu meldt ud at fremtiden ligger hos Orica-Scott Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jolien D'Hoore (Gent, 14. marts 1990) er en belgisk cyklist og sporet cyklist. D'Hoore blev den første europæiske og de første verdensmestere sammen med Lotte Kopecky. Hendes fans vil vælge sin Cykeltøj Børn for at starte deres egen rejse, i processen kan de høste de fleste venner og glæde.

Den 27-årige tilføjer en anden hurtig finish til holdets aktiver, samt en lang erfaring i hendes 'hjem' Spring Classics. Efter tre år hos Wiggle High5 har Jolien d’Hoore nu meldt ud, at fremtiden ligger hos Orica-Scott. Fordi hun valgte at ride, så hendes fremtidige og andre børn bliver anderledes, er det mest oplagte, at hun skal være glad. Nu kan du give dit barn den bedste Cykelbukser Dame. De får den samme fornøjelse.

Jolien D'hoore (Wiggle-High5) vandt den sidste runde af Women's World Tour, Hun vil have mere vidunderlig præstation, vi glæder os til hendes fremtid.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-09-2017 à 04h24

 Sagan vandt EM sidste år men da VM-trøjen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Peter Sagan er en slovakisk professionel cykelrytter, som siden 2017 har kørt for Bora-Hansgrohe, hvortil han skiftede fra Tinkoff. Han har lidt mange spørgsmål. Der er mange fans til at støtte ham, for når han sætter på Cykeltøj, når vi kan se hans insisterende og betale.

Der findes ingen som Peter Sagan i den professionelle cykelverden. Ingen med det talent og overskud, ingen med det ubekymrede sind, Peter Sagan (Bora) er et unikum i cykelfeltet, og søndag sprintede han sig til sin tredje VM-titel i linjeløb - i træk. Fordi bevægelsen er enkel, glad. Så vi ser nu mange forældre til at forberede deres egne Cykelbukser Herre. Håber, de kan få en simpel fornøjelse.

Afprøvning af det nye 'Alban Lakata' mountainbike spor nær Lienz, Østrig, med den regerende MTB marathon verdensmester selv.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-09-2017 à 07h53

 Vincenzo Nibali klatrede World Tour-placeringerne Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida) fangede sin anden Il Lombardia titel i tre år, Sejren var den 50. af Italiens karriere. Tillykke med deres sejrhåb om, at de igen kan sætte på sejrens Cykelshorts.

På nedkørslen af Civiglio blev det hurtigt tydeligt, at Pinot ville få problemer med at holde Vincenzo Nibalis hjul. Det var ikke nemt at gentage sejren fra 2015,” siger Nibali i en pressemeddelelse fra løbsarrangørerne, RCS Sport, og henviser dermed til sin første triumf i den italienske efterårsklassiker. Hvis du ikke har forberedt nu, skal du vælge Cykeltøj Herre.

Vincenzo Nibali blev nummer seks på 20. etape af Vuelta a España. Etapen var med rette blevet udpeget som årets sværeste etape, Bahrain-Merida-rytteren vidste, at han måtte trække en lignende taktik, hvis han ønskede at være sikker på succes i Il Lombardia.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-10-2017 à 07h44


|<< <<<  4   5   6   7   8  | 9 |  10   11   12   13   14   15  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note