Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Blue Water kontrakt med tre nye seniorrytter Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Førsteårssenioren Anders Hardahl, der blandt andet vandt DM i holdløb med Team Trefor-BlueWater i 2015, har forlænget sin kontrakt med holdet, så den nu også gælder for 2016. Nu valgte han det nye hold, de fleste af hans fans skal støtte ham. Vi ser mange fans i valget af hans Cykeltøj.

Forud for denne sæson skrev Team TREFOR - Blue Water kontrakt med tre nye seniorrytter. Når de vælger at ride, har de mere mod end andre. Mange forældre ønsker, at deres børn skal kunne få et sådant mod i motion. De vil give dem mulighed for at forberede deres foretrukne cykeltrøjer. Og for den 18-årige Brønderslev-dreng, Anders Hardahl, har oplevelsen i Spanien været stor.

ColoQuick-CULT har udover Anders Hardahl offentliggjort Jonas Vingegaard på næste års hold. Sådan ser folk frem til spillet, mange fans er bekymrede over os, du?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-10-2017 à 04h52

 Louis Bendixen bliver fra næste sæson en del af norske Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Nu, når du vil vælge din idoltrøje, skal du henvise til de seneste nyheder, de sætter på andre Cykelbukser. Vil du fortsætte med at følge. 22-årige Louis Bendixen bliver fra næste sæson en del af norske Team Coop, med Alexander Kristoff i spidsen.

Louis Bendixen vandt en sikker sejr i første afdeling af den danske Post Cup i cykel cross. Louis Bendixen var hele løbet alene i front, samtidig med han kørte et stabilt løb, imens værste konkurrent Simon Andreasson måtte udgå. Som hans fans har forberedt en Cykeltøj Børn til at juble for ham.

Efter et hårdt kørt gadeløb i Herning kunne Louis Bendixen række armene i vejret som en suveræn vinder. Nu vælger han et nyt hold, vil du fortsætte med at støtte ham?

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 13-10-2017 à 08h58

 Endnu en sejr til samlingen for Gaviria og Quick-Step Floors Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Colombianen er den virtuelle vinder af den blå trøje ved årets sidste verdensrunde. I denne smukke natur i spillet, så de får mere glæde. Men nu er vejret måske nødvendigt at bære cykeltrøjer langærmet, så du kan garantere dit helbred.

I sin første sæson med holdet fortsatte han med at imponere og lave et navn for sig selv, da han opsog syv sejre, hvoraf han landede på World Tour niveau (Tirreno-Adriatico og Tour de Pologne). At deltage i et sådant spil skal udarbejdes fuldt ud, hvis du ikke er klar, så kan du se dette spil, nyd spilprocessen og det smukke landskab. Du kan forberede Quick-Step Floors Cykeltrøjer til dine venner og familie.

Efter sin fjerde etapesejr i Tour of Guangxi kunne Fernando Gaviria se tilbage på et succesfuldt 2017. Vi håber at han kan få flere sejre, endnu en gang lykønsker hans succes.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-10-2017 à 03h48

 Holdkammerat sender Dumoulin til Touren Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ifølge Wilco Kelderman tyder alt i øjeblikket på, at Tom Dumoulin vil køre klassement i Tour de France. Hver spiller har sin egen plan, de skal nå målet, de vil have mere Cykelshorts, hvis det er en fan, du kan støtte dem. Nu spekuleres der i, om Dumoulin vil satse på Touren næste år, hvor han skal forsøge at blive den første til at vælte Froome fra Tour-tronen, som han har siddet solidt på siden 2013, undtaget et år hvor han styrtede og udgik. Som en atlet kan vi ikke kun se de resultater, de får, men hver gang de betaler for at få dem til at sætte på Cykeltøj Herre igen. Dumoulin rundede sin flotte sæson af med et verdensmesterskab i enkeltstart. "Jeg ser frem til at gøre Tour de France næste år og forhåbentlig vil han også være der." Alle hans fans er så forventede, vi ser også frem til.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-10-2017 à 14h15

 Madison Genesis komplet 2018 line-up med fem nye signeringer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Madison Genesis er et britisk-baseret professionelt road cycling team, registreret på UCI Continental Level og konkurrerer om indenlandske og europæiske arrangementer. Mange spillere ønsker at deltage i holdet, mange fans er bekymrede for deres Cykelbukser Herre, og nu har nye spillere til at deltage i dem. Er det hvad du forventer?

Madison Genesis har bekræftet deres 2018 line-up med fem nye ryttere, der sluttede sig til 12-rytteren for den kommende sæson. Australske rytter Neil van der Ploeg vil være med i New Zealander Taylor Gunman for at tilføje en anden antipodeansk rytter til holdet, Mange fans skal købe deres nye Cykeltrøjer langærmet, klar til at køre.

Madison Genesis 2018 holdet holder meget løfte med nogle spændende perspektiver. De kan få hvad slags resultater i næste sæson, hvilket afhænger af disse nye spillere.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 01-11-2017 à 04h06


|<< <<<  5   6   7   8   9  | 10 |  11   12   13   14   15   16  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note