Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Team Sunweb Andet samlet ved Inaugural Hammer Series! Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Selvom han har en kontrakt, der er gældende for de næste to år har Tom Dumoulin og Team Sunweb valgt at lægge yderligere en forlængelse oveni deres eksisterende kontrakt. Tom Dumoulin skal til og med 2021 køre for Team Sunweb. Den hollandske cykelrytter, der i maj vandt Giro d'Italia, bekræfter kontraktforlængelsen på holdets hjemmeside.

Tyskeren Phil Bauhaus (Sunweb) kom lidt overraskende først over målstregen foran hele fire franskmænd. Hvis du ikke har forberedt dig nu, skal du vælge Cykelbukser Herre. Tom har været på holdet i seks år og hører til vores gruppe af nøgleryttere. Som person afspejler han direkte vores filosofi om stadig udfordring, et afgørende aspekt i en stærk relation mellem Team Sunweb og vores ryttere.

Tour Down Under køres fra den 17. til den 22. januar og er det første WorldTour-løb på kalenderen. Det er også Team Sunwebs debut under det nye navn.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-06-2017 à 04h40

 Optakt: 3. etape af Tour de Suisse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dette er det seneste spil, mange fans har købt en Cykelbukser Herre for at følge deres spillere. I 2015 kom Tour de Suisse senest forbi, da Alexey Lutsenko tog en flot udbrudssejr, og Tom Dumoulin vandt en enkeltstart i byen.

Optakt: 1. og derfor ventes specialister som Rohan Dennis, Tom Dumoulin, Alex Dowsett og Jonathan Castroviejo at skulle slås om den første førertrøje i det schweiziske løb på en dag, hvor klatrerne blot håber ikke at starte løbet med et alt for stort tidstab. De kan fås cykeltrøjer sejr det? Fans ser frem til dette spil.

Optakt: 3. etape af Tour de Suisse, hvor Peter Sagan med et perfekt timet cykelkast sikrede sig sin tredje etapesejr i en knivskarp dyst med en skuffet Alexander Kristoff. Som hans fans har forberedt en Cykelshorts til at juble for ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-06-2017 à 05h42

 Optakt: Ster ZLM Toer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den kommende uge er kendetegnet ved et meget travlt program, hvor der afvikles hele fire store etapeløb, der traditionelt bruges som opvarmning til Tour de France. Ganzeboom: “Met veel concurrentie van andere wedstrijden op de internationale kalender is het echt niet gemakkelijk om de topteams naar de Ster ZLM Toer te krijgen.

Det hollandske etapeløb Ster ZLM Tor har udviklet sig til at være den store generalprøve forud for massespurterne i Touren, og det vil igen være tilfældet i 2017. Ruten kan deles i to dele. Første del er ekstremt teknisk med utallige sving, hvor sprinterne og de accelerationsstærke typer har en fordel. hvor både sprintere og enkelstartsspecialister har en chance - helt i den klassiske Ster ZLM Toer-ånd.

Også i ster elektrotoer, den 24-årige Roosen og hans team for at vinde. Du vil fejre sejren med dem, så du kan vælge din Tour de France Cykeltøj på vores hjemmeside.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 14-06-2017 à 04h43

 Casper Pedersen sejrer i PostNord Cup - Carbel fører stadig Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dette er på vegne af sejren til Cykelbukser. Efter at have siddet i udbrud, vandt Casper Pedersen tidligere i dag anden afdeling af PostNord Cup. Michael Carbel forsvarer sin føring.

Casper Pedersen giver nu en klar melding om hans fremtidige ambitioner i forbindelse med banelandsholdets deltagelse i det kommende VM i Hong Kong. Der skal medaljer om halsen, og det håber han, at han kan være med til at sikre Danmark. Næste opgave: VM i Hong Kong og målet er klart; der skal flere medaljer om halsen!

Du vil fejre sejren med dem, så du kan vælge din Cykeltrøjer herre på vores hjemmeside.

 

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-06-2017 à 04h24

 Travel sense sikrer riwal platform rejser i topklasse Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Riwal Platform Cycling Team er et dansk continentalt cykelhold med base i Aalestrup i Himmerland. De lader spillet mere folk huske dem, for at kunne deltage i et bedre spil, skal de have Cykelbukser til at deltage i flere spil.

Riwal Platforms Nicolai Brøchner tog i dag andenpladsen ved DM i landevejscykling, da Mads Pedersen løb med sejren. I den afgørende seksmandsgruppe sad holdet foruden sølvmedaljevinderen også med bare 19-årige Andreas Stokbro, der ofrede sig 100 procent for sin holdkammerat i finalen. Ånden i deres enhed gør flere mennesker husker deres Cykelbukser Herre.

En stærk vind var sammen med den lange distance på 220 kilometer rytternes største udfordring og allerede fra start blev feltet sprængt i en række mindre grupper, hvor Riwal Platform var flot repræsenteret i front. Vælg deres Cykelshorts med seler for at være opmærksom på flere spil, hvor vi kan diskutere sammen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-06-2017 à 04h41


|<< <<<  1  | 2 |  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note