Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Alberto Losada brækkede kravebenet Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Losada, som aldrig har vundet en pro race og har brugt sin karriere til at arbejde for andre, blev pro med Kaiku i 2006, før han spiste fire årstider på Caisse d'Epargne. Selvom deres fans håber at se sin kamp hele tiden, kan de ikke bære Cykeltøj Herre af fysiske årsager.

På en nedkørsel med 12 km til målstregen styrtede Alberto Losada. Han er efterfølgende fået konstateret at hans højre kraveben brækkede. Den spanske rytter bliver opereret i Barcelona. Fans vælger nu sin cykeltrøjer langærmet for at fejre alle hans kampe. Losada, som aldrig har vundet en pro race og har brugt sin karriere til at arbejde for andre, blev pro med Kaiku i 2006, før han spiste fire årstider på Caisse d'Epargne.

Moreno, Losada og Vicioso kom over på Katusha-holdet i 2011, alle tre var tidligere holdkammerater af Rodriguez på hans tidligere Caisse d'Epargne-hold. Følg os, du kan også lære mere om nyhederne.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-11-2017 à 07h33

 Sanne Cant verdensmesteren nu også kalde sig europamester Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det blev til den ventede favoritsejr i kvindernes World Cup-løb, da verdensmesteren Sanne Cant vandt i Bogense under World Cup-afdelingen i cyklecross. Du ønsker at fejre sejren med dem, så du kan vælge din Cykelshorts på vores hjemmeside.

Det udnyttede Wyman til at passere hende lige i dét, at kæden kom på igen, så de to forreste nu var samlede. Danske fans køber sin Cykelbukser Børn, fordi det er stolt at lykønske hende med sin endelige sejr. “Jeg havde et par nervøse øjeblikke der. Helen formåede at lukke hullet, og jeg var i tvivl om, jeg kunne komme væk igen.” siger Cant i vinderinterviewet.

Bedste dansker blev den tidligere mountainbike-verdensmester, Annika Langvad, med en sekundær placering som nr. 27, mens næstbedste dansker blev talentet Malene Degn.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-11-2017 à 09h50

 Quick-Step Floors bekræfter 2018 roster Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Find her din egen officielle Quick-Step Floors outfit, team gadgets, cykel tilbehør eller gavekort! Nytår kan du også følge deres nye Quick-Step Floors Cykeltrøjer, dette vil være den bedste julegave. Quick-Step Floors havde et helt igennem fantastisk 2017, hvor holdets ryttere sejrede gang på gang i de store løb.

2018 kan de fortsætte med at opretholde et godt resultat? Vi ser alle frem til, at dette er deres seneste liste. Marcel Kittel skifter efter to år hos Quick-Step Floors til Katusha-Alpecin forud for den kommende sæson. Hvem vil de vælge at erstatte ham iført en ny Cykelbukser Herre? Quick-Step Floors bevarede mange af de ryttere, der dannede sin kerne i 2017, samtidig med at de fortsatte med at investere i ungdomsudvikling, som det fremgår af de fire neo-proffs, der sluttede sig til holdet i 2018.

Et nyt kapitel i holdets historie begynder således, og Patrick Lefevere er optimistisk og klar til denne nye udfordring, som 2018-sæsonen formoder.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-11-2017 à 07h03

 Niklas Larsen var både stærkest og klogest Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Julen kommer, mange butikker er diskonteret, forældre til deres børn for at forberede den bedste julegave er Cykeltrøjer, som giver dem mulighed for at forelske sig i 2018 sport. Niklas Larsen endte med at tage en sikker sejr foran Julius Johansen og verdensmesteren Teklinski.

Det blev til en helt suveræn sejr for 20-årige Niklas Larsen i omnium under World Cuppen i Pruszków, Polen. Forældre der kan lide sport vil have deres børn til at elske sport, hvilket gør dem lykkelige og børn i cykeltrøjer langærmet ser mere energiske ud. Niklas Larsen Den unge dansker var tæt på at gentage sidste års succces, men han måtte tage til takke med sølvet.

Niklas Larsen var dominerende hele vejen igennem og kørte sig til topplaceringer i dem, han ikke vandt. Lad dit barn udfordre sit liv som han gør.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-11-2017 à 03h47

 Chris Froome kan med endnu en Tour de France-sejr i 2018 Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Den 32-årige blev den første britiske rytter til at vinde Vuelta a España i år, samt hævde en fjerde Tour de France-titel. Tillykke med deres sejrhåb om, at de igen kan sætte på sejrens Cykeltrøjer. ”Froome ville have godt af at komme til Giroen næste år. Faktisk bliver han nødt til at komme som den mester, han er, selvom han har en femte Tour-sejr i tankerne. Det er værd at du lægger en Team Sky Cykeltøj på for at se spillet. Den italienske UAE-rytter lufter nemlig et ønske om, at den flerdobbelte Tour de France-vinder burde kigge forbi det italienske Grand Tour-løb. Indenfor de næste 48 timer vedrørende Froomes deltagelse i Giro d'Italia 2018. Arrangør RCS Sport nægtede at bekræfte, at Froome ville løbe 2018 Giro i maj. Det ville være hans første udseende siden 2010. Vi ser frem til alle fans.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 28-11-2017 à 10h25


|<< <<<  7   8   9   10   11  | 12 |  13   14   15   16   17   18  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note