Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

KEEPGOING

Giro d'Italia 2017 Cykeltrøjer kan udskrive
Contacter l'auteur de ce blog

5 DERNIERS ARTICLES
- Quick-Step Floors var kun tredje og næst hurtigste
- Tour de France Stage 19 Preview
- Tissebøder regner ned over rytterne i Tour de France
- Jonas Vingegaard Rasmussen devient donc le premier leader de cette 55e édition
- Edvald Boasson Hagen kan være blevet slået på scenen 2
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031
<< Octobre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter keepgoing à vos favoris
 Sommeren 2018 er en stor sportssommer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Ifølge UCIs regler, så er alle 18 WorldTour-hold automatisk kvalificeret til alle WorldTour-løbene, og derfor er sikret startpladser til årets Tour de France, som afvikles fra den 7.-29. juli. Hvis du ikke har forberedt nu, skal du vælge Cykelbukser. Chris Froome er selvfølgelig favorit. Det er man, når man har vundet fire ud af de seneste fem år, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil. Fans har deres egne tilhængere, de har lavet den nyeste Tour de France Cykeltrøjer med dem for at starte en ny rejse sammen. I 2017 vandt Sky-rytteren Chris Froome Tour de France for fjerde gang. Tour de France anno 2018 begynder 7. juli på den lille ø Noirmoutier i det vestlige Frankrig og slutter 29. juli på Champs-Élysées i Paris. Dette er værd at se frem til i juli, vi venter sammen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-01-2018 à 09h55

 Froome er stadig berettiget til valg i Storbritannien Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chris Froomes Nytårs Beslutning ser ud til at være at uploade sine rides til Strava, der sætter rides online hver dag siden starten af året. Men i år var der meget pres for at tale om ham, og kun hans fans fortsatte med at støtte ham, uanset hvad resultatet var, påvirker hans valg af andre Cykelbukser.

Chris Froomes positive prøve lød på næsten en fordobling af det tilladte. Han fastholder dog sin uskyld, og hævder, at han altid har været forsigtig med sin astma-behandling. Dette er svært for atleterne, der forsøger deres bedste for at vinde Cykelshorts Herre, og i sidste ende vil det sandsynligvis blive påvirket af alle faktorerne.

Derfor er der stor snak om, at Chris Froome måske kan miste sin Vuelta-sejr, men UCI har endnu ikke færdiggjort deres undersøgelse. Mange mennesker støtter ham, vi venter på hans spil.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-01-2018 à 08h24

 André Greipel har ikke vist sig fra sin bedste side denne sæson Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

De seneste spilnyheder, vi ved, at alt vil være første gang at dele, og give den bedste Cykeltrøjer. André Greipel vandt massespurten i åbningsetapen i sæsonens første WorldTour-løb, Tour Down Under.

Den australske komet startede en lang spurt, og Greipel gik med. Sagan havde bevæget sig længere frem, og han timede sin spurt til perfektion. Som hans fans har forberedt en Cykelbukser Herre til at juble for ham. Seks sejre blev det til i 2017, hvor etapesejren i Giro d'Italia må tælle som den største. Med etapesejren fulgte ligeledes en dag i den lyserøde førertrøje.

Greipel den sande måling af manden kan redegøres for de medlemmer af den peloton han har kørt med i løbet af det sidste årti. Dette er en god spiller, du vil vide mere om hans nyheder? Følg os.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-01-2018 à 09h39

 Optakt: 2. etape af Vuelta a San Juan Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Fernando Gaviria levede op til status som storfavorit ved for andet år i træk at vinde åbningsetapen i Vuelta a San Juan og dermed iføre sig den første førertrøje. Nytårets spillere arbejder hårdt for årets begyndelse, og deres æresbevisninger vil tilskynde dem til at bevæge sig fremad. Har du forberedt din Cykeltrøjer til at støtte dem?

Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida) starter sin 2018-sæson fra Vuelta en San Juan før åbningsfasen på grund af sygdomsbesvær. Mange spillere, hver fans valg af cykeltrøjer langærmet er anderledes, men de elsker alle denne sport. 2. etape er ganske vist en anelse mere kuperet, men der er ikke tale om stigninger, der burde udgøre nogen væsentlig udfordring.

Fernando Gaviria (Quick-Step Floors) tog sin første sejr i 2018, da han vandt åbningen af Vuelta a San Juan. Flere konkurrenceresultater kan være opmærksomme på os.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-01-2018 à 09h45

 John Degenkolb åbnede sin 2018 sæson Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

John Degenkolb åbnede sin 2018 sæson med en sejr på første dag i Challenge Mallorca fra Campos til Ses Salines. Som hans fans har forberedt en Cykeltrøjer til at juble for ham. John Degenkolb vandt første afdeling af Challenge Mallorca og kan dermed kalde sig vinderen af det første UCI-løb på europæiske jord i denne sæson. Sidste sæson blev det imidlertid kun til en enkelt sejr for Degenkolb, som ikke havde den allerbedste sæson i karrieren. Hvis du forventer den samme Cykelbukser Herre, så kan du komme til vores hjemmeside. John Degenkolb har afgivet sin VM-startplads og kaptajnrolle, da han har måtte sande, at formen ikke er god nok. Hans fans vil altid støtte ham.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 26-01-2018 à 07h55


|<< <<<  9   10   11   12   13  | 14 |  15   16   17   18   19  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 06-05-2017 à 10h29 | Mis à jour le 28-09-2018 à 05h23 | Note : Pas de note